Αναγνώστες

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ - CHEM TRAILS

Θά έχετε δει πολλές φορές στον ουρανό τον τελευταίο καιρό, "ουρές" από αεροπλάνα που μένουν εκει για όλη τη μέρα. Όταν τις πρωτοαντίκρυσα σκέφτηκα ότι είναι απλές "ουρές" που αφήνουν τα αεροπλάνα και περίμενα κάποια στιγμή να φύγουν. Βλέποντας όμως ότι παραμένουν επίμονα, αντί να εξαφανίζονται,  άρχισα να αναρωτιέμαι τι μπορεί να είναι, αφού δεν τις είχα ποτέ άλλοτε δει σε όλα τα προηγούμενα χρόνια της ζωής μου. Όταν πρωτοάκουσα λοιπόν για τους αεροψεκασμούς και όλη την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτούς, έκανα αμέσως τη σύνδεση με αυτά που είχα δει και άρχισα να το ψάχνω. Εδώ θα περιγράψω εν συντομία αυτά που βρήκα και θα δώσω μερικά links για να το ψάξει κάποιος περισσότερο αν ενδιαφέρεται.



Οι ουρές αυτές είναι χημικές (chem trails) και σχηματίζονται από τα χημικά που ρίχνουν αεροπλάνα με 'επίσημο' σκοπό να εμποδίσουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου (βλ. Geo-engineering).  Συνήθως ψεκάζουν σε γραμμές παράλληλες ή μπακλαβωτά (αλλά δεν γίνεται πάντα έτσι) και λένε ότι έτσι γυρίζουν τη θερμική ενέργεια προς τα πίσω. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με αυτό το πλέγμα που δημιουργείται, αυτό που ανακλάται είναι η φωτεινή ενέργεια. Η θερμική ενέργεια όχι μόνο δεν ανακλάται προς τα πάνω, αλλά εστιάζεται προς τα κάτω, δηλαδή εντείνεται το φαινόμενο το θερμοκηπίου. Επομένως, σίγουρα ο λόγος γι αυτούς τους ψεκασμούς δεν είναι ο έλεγχος του φαινόμενου του θερμοκηπίου.

Αυτοί οι ψεκασμοί έχουν ενταθεί σε πολλά μέρη του κόσμου και ιδιαίτερα στην Αμερική και στην Ευρώπη. Οι ουσίες που περιέχονται σ' αυτούς τους ψεκασμούς είναι οξείδια αλουμινίου και βαρίου που είναι πολύ επιβλαβή για την υγεία καθώς και scopolamine που μπορεί να αλλάξει τη συνείδηση του ανθρώπου.

Γιατί όμως μας ψεκάζουν; Λέγεται ότι ψεκάζουν ιώσεις και μετά ψεκάζουν την αντιβίωση και έτσι πειραματίζονται. Επίσης, λέγεται ότι o στόχος είναι να κρατήσουν τους λαούς υποτονικούς και παθητικούς κι έτσι να περάσουν οτιδήποτε νόμους και αποφάσεις θέλουν (μπήκαμε στο ΔΝΤ χωρίς κανένας μας να αντιδράσει γιατί ο κόσμος είχε πειστεί ότι δεν υπάρχει άλλη λύση). Η κατάθλιψη και η παραίτηση αυξάνουν ιδιαίτερα. Παρατηρείστε πως αισθάνεστε μετά από τέτοιους ψεκασμούς, αν έχετε πονοκέφαλο, πόνο ή τσούξιμο στα μάτια, αν σας πέφτει η διάθεση χωρίς λόγο, αν αρχίζετε να σκέφτεστε αρνητικά χωρίς προφανή αιτία κλπ. Επίσης, είναι πολύ σύνηθες να ψεκάζουν πριν τις εκλογές (αυτό κάνανε και τώρα όχι μόνο εδώ αλλά και στην Αμερική) για να επηρεάζουν τις ψήφους προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον video όπου κάποιοι επιστήμονες δίνουν κάποιες εξηγήσεις γι αυτό το φαινόμενο.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν ανέφερα ότι οι γνώμες των επιστημόνων διαφέρουν. Υπάρχει μια μερίδα επιστημόνων που δεν δέχονται καν αυτό το φαινόμενο. Θεωρούν απλά ότι είναι οι 'φυσιολογικές' ουρές που κάνουν τα αεροπλάνα όταν πετάνε [παρότι οι πιλότοι εκπαιδεύονται ειδικά για να μην αφήνουν ουρές όταν πετάνε - απ ότι μας είπε φίλος πιλότος] και ότι είναι απλά θέμα ατμοσφαιρικών ρύπων. Αυτοί λοιπόν οι επιστήμονες θεωρούν γραφικούς και συνομοσιωλόγους όσους ισχυρίζονται τα παραπάνω.

Υπάρχει άλλη μερίδα που ναι μεν, δέχονται αυτό το φαινόμενο, αλλά ισχυρίζονται ότι είναι για να εμποδίσουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου το λεγόμενο Geo-engineering, όπως ανέφερα παραπάνω.

Και υπάρχει και η τρίτη μερίδα, που βλέπουν ότι όλα αυτά γίνονται για να αλλάξουν τη συνείδηση των ανθρώπων, να τους κάνουν παθητικούς κλπ. και να περάσουν όσους νόμους θέλουν που περιορίζουν την ανθρώπινη ελευθερία (με την παθητική συγκατάθεσή μας). Γιατί βρισκόμαστε σε μια εποχή που αλλάζει η ενέργεια σε όλο το πλανήτη μας και όλο και περισσότερα πράγματα έρχονται στην επιφάνεια. Αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει το status quo (π.χ. οι μεγάλες επιχειρήσεις που κινούν το χρήμα σε όλο τον κόσμο και ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις), προσπαθούν με όποιο τρόπο μπορούν να μας κάνουν να μη βλέπουμε και να μην ακούμε
(ο ένας τρόπος είναι οι αεροψεκασμοί, άλλος είναι τα υποσυνείδητα μηνύματα που μεταδίδονται με την τηλεόραση, τα cartoons, τα video games κλπ.)

Μιά ενδιαφέρουσα ταινία γι αυτό το φαινόμενο με τίτλο "What in the world are they spraying?" έχει ανεβεί στο youtube με ελληνικούς υπότιτλους και τίτλο Τι στο καλό ψεκάζουν?

Βρισκόμαστε στην εποχή της πληροφόρησης. Οπότε, ο καθένας μπορεί να ψάξει, να βρει πληροφορίες και να αποφασίσει τι είναι αυτό που νοιώθει
μέσα του ότι είναι Αληθινό. Πολλές φορές όμως η Αλήθεια είναι διαφορετική με την επικρατούσα άποψη, και γι αυτό γελοιοποιείται ή καταδικάζεται. Όμως η Αλήθεια παραμένει Αλήθεια. Πριν από μερικούς αιώνες γελοιοποιούσαν και καταδίκαζαν όποιον τολμούσε να ισχυριστεί ότι η γη δεν είναι επίπεδη. Αυτό όμως δεν επηρέασε την Αλήθεια.

Ας ψάξουμε λοιπόν, ας νοιώσουμε, ας σταματήσουμε να είμαστε παθητικοί και να θεωρούμε ως αλήθεια την επικρατούσα άποψη των κυβερνήσεων, των μεγάλων επιχειρήσεων, της θρησκείας, της επιστήμης, κι ας φέρουμε τον εαυτό μας στο σημείο να μπορούμε να έχουμε ορθή κρίση, για να νοιώσουμε και να σεβαστούμε την Αλήθεια μέσα μας, έστω κι αν δεν μπορούμε για την ώρα να την αποδείξουμε με τους ισχύοντες περιοριστικούς και περιορισμένους επιστημονικούς νόμους. Ίσως με αυτό τον τρόπο εξελιχθεί και πιο γρήγορα η Επιστήμη.

Η Γνώση είναι Δύναμη, γιατί όταν ξέρεις, έχεις επιλογή και σταματάς να είσαι θύμα.


Καλή συνέχεια στο ταξίδι σας, με πολλή αγάπη

3 σχόλια:

  1. Είναι πολύ ωραίο αυτό που λες ότι πρέπει να ψάχνουμε το τι είναι αληθινό για μας και να μη φοβόμαστε να το εκφράσουμε όταν είναι διαφορετικό από την επικρατούσα άποψη.

    Εύχομαι το blog σου να δώσει σε σένα και στους φίλους σου ευκαιρίες για καλό προβληματισμό και όμορφες σκέψεις και εποικοδομητικό social networking!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει γίνει επερώτηση στη Βουλή γι αυτό το θέμα από έναν Βουλευτή, όπως με ενημέρωσε ένας αναγνώστης του blog

    http://www.enouranois.gr/epikairotita/indexchoremis.htm

    Είναι ευχάριστο που έχουν κινητοποιηθεί βουλευτές και ενδιαφέρον να δούμε την απάντηση που θα δοθεί.

    Επίσης, μια φίλη μου έστειλε το πιο κάτω δημοσίευμα για την ουσία scopolamine που έχει ανιχνευθεί μέσα στις χημικές ουρές.

    VBS.TV recently did a story on Scopolamine, a substance commonly referred to as "Devils Breath" in Colombia, where it is a common street drug.
    This stuff is as close to pure evil as it gets, a tiny amount of the powder administered to the victim causes one of two effects, a) death, or b) complete loss of free will. Criminals are usually hoping for the latter, as it enables them to tell victims to empty their bank accounts, give away their car, perform sex acts, basically whatever the criminal dictates.

    This is where Scopolamine has got its reputation as the "zombie drug", victims appear completely sober and rational, but they're really just automatons.

    Έχει κανείς κάποιες άλλες πληροφορίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο ΑΦΡΟδίτη!
    Είσαι μαγάλη δασκάλα και χαίρομαι που βρήκες τρόπο να αξιοποιήσεις το blog. Πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί ότι όλες αυτές οι πληροφορίες είναι χρήσιμες για όλους μας... Καλή... Δεύτερη αρχή!
    Και ευχαριστώ για το λίνκ, ήδη είχα κάποιες επισκέψεις από σένα!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή