Αναγνώστες

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Χημικές Ουρές σήμερα

Γειά σας, δεν ξέρω αν έχετε προσέξει ότι αυτές τις μέρες μας ψεκάζουν μανιωδώς. Έτσι, σήμερα αποφάσισα να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες. Η παραπάνω φωτογραφία είναι το πρωί. Μετά από λίγα λεπτά, άρχισαν να απλώνουν τα χημικά, όπως δείχνει  η κάτω φωτογραφία.

Και μετά από ακόμη μερικά λεπτά, φαίνονταν σαν σύννεφα [βλ. πιό κάτω φωτο].

Κάποιος δηλαδή που δεν είχε προσέξει τις γραμμές πιο πριν, θα νόμιζε ότι αυτά είναι κανονικά σύννεφα. Εν τω μεταξύ συνέχισαν τα συγκεκριμένα αεροπλάνα να ρίχνουν, αλλά τώρα το κάνουν διακριτικά, δηλαδή, δεν ψεκάζουν όλα μαζί για να φαίνεται σαν μπακλαβάς στην ατμόσφαιρα, όπως παλιά, γιατί πολλοί τα έχουν πάρει χαμπάρει. Ψεκάζουν σιγά σιγά, ένα αεροπλάνο τώρα, ένα μετά από λίγο.



Το απόγευμα κοίταξα πάλι τον ουρανό, και είδα ότι οι ψεκασμοί συνεχίζονται. Κοιτάξτε αυτή την απογευματινή φωτογραφία.
Εν τω μεταξύ, αν παρατηρήσει κανείς τον ουρανό, θα δει, από τη μια τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν κι από την άλλη, τα κανονικά αεροπλάνα τα οποία είτε δεν βγάζουν τίποτα, είτε, αν είναι ψηλά, βγάζουν τη γνωστή ουρά, η οποία είναι τελείως διαφορετική και μετά εξαφανίζεται.

Να θυμίσω την ταινία ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΨΕΚΑΖΟΥΝ που δίνει πολλές πληροφορίες γι αυτό το φαινόμενο.

Όσο για το πως μπορεί να προφυλαχθει κανείς, ας μένει στο σπίτι όταν τα βλέπει αυτά και για 1-2 μέρες ακόμη θα έλεγα, για να μη τα αναπνέει. Αν χρειάζεται να βγει έξω, έχω μάθει ότι οι εισπνοές με αιθέριο έλαιο λεβάντας μπορεί να προφυλάξουν σε κάποιο βαθμό. Υποθέτω προφυλάσσουν από τις αλλαγές που προκαλούνται στη συνείδηση και σου φέρνουν κατάθλιψη, σε κάνουν παθητικό κλπ, γιατί τα χημικά αυτά καθ' εαυτά [οξείδια βαρίου, αλουμινίου, scopolamine κλπ. που έχουν βρει ότι περιέχονται σ' αυτές τις σημικές ουρές] υποθέτω ότι θα τα εισπνέουμε αν βγούμε έξω. Οπότε, όσο μπορούμε ας μένουμε μέσα.




4 σχόλια:

  1. δεν βλέπετε τι γίνεται?τόσες αρρώστιες,τόσο κακό γύρω μας και δεν σας νοιάζει τίποτα?ξυπνηστε επιτελους και μην τρωτε οτι σας πασαρουν!δεν ειναι λογικη αυτη!μπράβο αφροδίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βέβαια η Λεβάντα και άλλα βότανα έχουν επικηρυχθεί ως παράομα από τον codex alimentarius !!!!!! Μας ψεκάζουν δηλητήρια με το έτσι θέλω,μας στερούν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε τα βότανα που από αιώνες βγάζει αυτή η ευλογημένη γη της Ελλαδίτσας μας,μας καταστρεφουν τα τρόφιμα με τις ακτινοβολίες τους.Ζούμε τον απόλυτο φασισμό μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι"ο παλιος καλός φασισμός των όπλων" που μπορούσε κανείς να τον αντιμετωπίσει με όπλα αλλα ένας φασισμός ύπουλος και μελετημένος έτσι ώστε να μπαίνει σε κάθε πτυχή της ζωής μας και να την υπονομεύει. Στόχος;η δραστική ελάττωση του πληθυσμού της γής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς! Αυτός ο φασισμός και η υποδούλωση που ζούμε είναι ο πιο ύπουλος, γιατί όταν βλέπεις τα τανκς και τους στρατιώτες μπροστά σου δεν έχεις καμμιά αμφιβολία για το τι γίνεται και επαναστατείς αν δεν θέλεις να μείνεις υποδουλωμένος. Όταν όμως γίνονται όλα τόσο υπόγεια, είναι δύσκολο πρώτα απ' όλα να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται, και αφού το συνειδητοποιήσεις, να μιλήσεις γι αυτό και να ενημερώσεις τον κόσμο, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε πούνε γραφικό και θα σε γελοιοποιήσουνε. Αλλά σε τελική ανάλυση, όποιος έχει μάτια βλέπει κι όποιος έχει αυτιά ακούει. Και όταν ξέρουμε τι γίνεται, μπορούμε να χορεύουμε στο ρυθμό που αρέσει σε εμάς, κι όχι στο ρυθμό που μας παίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιαδήποτε ταινία Λήψη Και Παρακολουθήστε Online Movie εύκολα Λήψη και να παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση, στο dooiitt.com
    ταινία spyder στο telugu
    judwaa 2 ταινία

    ΑπάντησηΔιαγραφή